Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه استان گیلان به زودی از بحران خارج می شود، گفت: تمرکز وزارت راه هم اکنون روی بازگشایی راه های روستایی و مسیرهای مورد نیاز وزارت نیرو برای برقراری جریان برق است.
به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری آریا، محمد اسلامی اظهار کرد: متأسفانه در آزادراه قزوین_رشت محدوده عوارضی امامزاده هاشم تا میدان گیل رشت با ازدحام مدیریت نشده مردم مواجه شدیم که امکان تردد در این جاده شریانی را از بین برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این مسئله باعث ایجاد ترافیک طولانی شد که خوشبختانه با تلاش صورت گرفته از سوی همکاران ما در وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری آزادراه قزوین رشت محدوده عوارضی تخلیه و پاکسازی آن صورت گرفته است.
اسلامی یادآور شد: تقریباً از غروب دیشب تردد وسایل نقلیه در این محور روان‌تر شده و در حال حاضر محور اصلی که به دلیل پس‌زدگی ترافیک داشت، مشکلی ندارد. هم اکنون راهداران بسیج شده‌اند تا بتوانند برف‌روبی در این محور را گسترش داده و ترافیک را روان‌تر کنند.
وی با بیان اینکه سایر محور‌های شریانی کشور تردد روان بوده و مشکلی در آنها نداریم، افزود: محورهای شریانی از صبح دیروز بازگشایی شده و تردد در آنها برقرار است.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: پس از بازگشایی محور قزوین-رشت وارد بازگشایی راه‌های فرعی و روستایی شده‌ایم. در این زمینه 350 دستگاه ماشین آلات سازمان راهداری و استان‌های همجوار مشغول فعالیت هستند.
اسلامی با اشاره به تشکیل یک ستاد توسط رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور برای بازگشایی راهای اصلی، فرعی و روستایی، اظهار کرد: 6 کارگروه اصلی محوری به صورت منطقه‌ای سازماندهی مجدد شده اند، از این رو می‌توان با پیگیری‌های ویژه‌تری کار را انجام دهیم تا راه‌های روستایی با محوریت مسیرهایی که وزارت نیرو برای زیر بار بردن شبکه برق نیاز دارد بازگشایی شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه باید تولید مرغداری‌ها به بازارهای مصرف منتقل شود اظهار کرد: در این راستا مدیرکل راهداری استان را مأمور کرده‌ام مسیرهای منتهی به مرغداری‌ها به صورت ویژه بازگشایی شده و محصولات به بازار مصرف انتقال یابد.
اسلامی با اشاره به حجم سنگین برف سرعت باد و بوران در آزادراه قزوین رشت محدوده عوارضی یادآور شد: با توجه به کاهش برودت هوا باقیمانده عملیات برف‌روبی در این محور سریعتر انجام می‌شود و به زودی شاهد آن خواهیم بود استان گیلان از بحران خارج خواهد شد.
وی اضافه کرد: طی روزهای اخیر بیش از 3500 کیلومتر برفروبی در مسیرهای اصلی و فرعی و روستایی انجام شده است. از سوی دیگر در 2500 روستای استان گیلان به طور همزمان برف قابل ملاحظه‌ای باریده که در برخی مناطق ارتفاع برف به یک متر و 30 سانتی متر رسیده است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از مشکلات راه‌های روستایی این است که به دلیل شدت بارش بالا و ترافیک کم هرچه برف‌روبی نیز انجام شود عملاً مسیرها مجدداً با بارش قابل‌توجه برف مواجه شده و مسدود می شوند.
اسلامی افزود: بر اساس برآوردهای صورت گرفته هم اکنون 30 درصد راههای روستایی بازگشایی شده و 70 درصد باقی مانده که همکاران ما وارد بازگشایی این مسیرها شده اند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با گلایه از عدم توجه به هشدارها، اطلاعیه ها و پیش‌‌بینی‌های صورت گرفته از سوی وزارت راه و شهرسازی، یادآور شد: اگر در روز 21 بهمن مردم به هشدارها و اطلاعیه ها توجه می‌کردند تردد به سمت گیلان کمتر می‌شد و با چنین وضعیتی مواجه نمی‌شدیم؛ بررسی ترددها در روز 20 بهمن تا روز بعد یعنی 21 بهمن حاکی از آن است که شاهد افزایش تردد حدود 40 درصدی وسایل نقلیه در این محور بوده‌ایم.
وی بیان کرد: از مردم تقاضا داریم در چنین مواقعی از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند. مهمترین نکته‌ای که مردم عزیز باید به آن توجه داشته باشند این است که داخل خودرو لباس گرم و تجهیزات زمستانی از جمله زنجیر چرخ به همراه داشته باشند؛ متأسفانه طی روزهای اخیر شاهد بودیم حتی خودروهای سنگین هم فاقد زنجیر چرخ بودند و یک لغزندگی خود به خود باعث مسدود شدن جاده‌ها شده که عملاً کیلومترها ترافیک را به وجود می‌آورد.
وی بیان کرد: انتظار داریم مردم به اطلاعیه ها و فشارها و پیش‌بینی ها توجه داشته باشند؛ ضمن اینکه می توانند از سامانه 141 که دارای صدها دوربین مراقبتی است علاوه بر شرایط ترافیکی جاده ای به صورت برخط از شرایط آب و هوای جاده نیز مطلع شوند.

امدادرسانی ارتش به مردم گرفتار در برف و کولاک گیلان
فرمانده تیپ116 قزوین گفت: یگان امداد و نجات این تیپ با تجهیزات و نیروی انسانی به کمک مردم گرفتار در برف و کولاک گیلان شتافتند.
فرمانده تیپ116 قزوین گفت: درپی وقوع بارش سنگین برف و همچنین کولاک در استان گیلان و بسته شدن راه ها و برابر اوامر سلسله مراتب فرماندهی نزاجا بلافاصله از غروب سه شنبه با یگان بلیات به همراه تجهیزات به منطقه اعزام و امداد رسانی شد.
سرهنگ بیژن وند با اشاره به امداد و نجات جاده ای یگان بلیات تیپ116 قزوین افزود: با همکاری پلیس راه و راهداری گیلان از شب گذشته با تمامی امکانات به خودروهای گرفتار در جاده کمک رسانی شد.
وی ادامه داد: 2دستگاه کرایس، 2دستگاه نفربر، مقدار زیادی مواد غذایی، کنسرو و پتو توسط یگان امداد و نجات تیپ در اختیار مردم گرفتار در برف و کولاک قرار گرفت.
فرمانده تیپ116 قزوین گفت: در حال حاضر نیروهای این تیپ در مسیر رودبار تا امام زاده هاشم به بازگشایی راه ها و کمک رسانی به مردم منطقه مشغول هستند.

آخرین وضعیت امداد رسانی در مناطق شمالی
معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: حجم بالای بارش برف در شمال کشور و ترافیک جاده‌ای سبب غافلگیری نیرو‌های امدادی شد.
حامد سجادی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: دلیل اصلی تاخیر در خدمات رسانی و امداد جاده ای، تاخیر در مسدود سازی راه توسط نیرو‌های راهنمایی و رانندگی به منظور کاهش ترافیک بود.
او بارش شدید برف و حجم بالای ترافیک جاده‌ای را دومین علت در تاخیر امداد رسانی‌ها عنوان و تصریح کرد: حجم بالای بارش برف در محور‌های قزوین، گیلان و رشت و محور امامزاده هاشم به سمت سراوان و از سراوان به سمت فومن عمده دلایل کند شدن مراحل امداد رسانی‌های جاده‌ای بوده است. البته باید گفت مردم هم چندان علاقه‌ای به ترک خودرو‌ها و پناه گرفتن در اماکن امن ندارند.
محمد حسین متولی زاده مدیرعامل شرکت توانیر در ارتباط تصویری با این برنامه با بیان اینکه در استان گیلان حدود 32 هزار کیلومتر خطوط انتقال و توزیع و باز توزیع برق وجود دارد افزود: 85 درصد خطوط انتقال تحت تاثیر حجم وسیع بارش برف و کولاک قرار گرفت و آسیب دید و 2 پست انتقال و 19 پست توزیع از مدار خارج شد که در نهایت 11 شهرستان در بخش شرقی استان گیلان دچار خاموشی گردید.
او با بیان اینکه در بارش‌های اخیر استان گیلان حدود دویست و پنجاه هزار مشترک دچار قطعی برق شدند ادامه داد: عدم امکان تردد ماشین آلات و گروه‌های اجرایی برای شناسایی نقاط آسیب دیده، عمده‌ترین ضعف‌های موجود در روز‌های اخیر بود، اما پس از کسب اجازه پرواز هلی کوپتر‌ها بلافاصله به محله‌های حادثه دیده رفتیم و نقاط آسیب دیده را شناسایی کردیم که در ساعات اولیه چهارشنبه، حجم بالایی از مشکلات رفع گردید.
متولی زاده تصریح کرد: تا این لحظه حدود 100 و هفتاد هزار مشترک از وصل برق برخوردار شده اند.
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در ارتباط تصویری از رشت با این برنامه گفت: عوامل راهداری آماده و تمام قد در صحنه حاضر بودند و خبری از غافلگیری نبود آنچه سبب تاخیر در امداد رسانی شد حجم بالای بارش‌ها و طوفان و کولاک بود که نیرو‌های امدادی را با کاهش دید مواجه می‌ساخت.
او در خصوص اولویت بندی‌های صورت گرفته در جلسه ستاد بحران گفت: نیرو‌های خدوم ما طبق اعلام وزارت نیرو و شرکت توانیر اقدام خواهند کرد و مناطق فاقد آب و برق را امدادرسانی می‌نمایند، در حال حاضر مسیر‌های منتهی به لنگرود با بالاترین آمار مشکلات باز هستند و دسترسی‌ها آسان است در شرایط فعلی بدنبال حل مشکل آب و برق لنگرود هستیم.
اسلامی خاطرنشان کرد: ماموران ونیرو‌های ما با حدود 450 ماشین امدادی در 3 شیفت برای حل مشکلات هموطنان شمال کشور فعالند علاوه بر نیرو‌های راهداری، از بخش‌های خصوصی هم امدادرسانی‌های خوبی صورت می‌گیرد که با این روند انتظار می‌رود در روز‌های آینده عمده مسیر‌های روستایی با اولویت اعلام‌های وزارت نیرو بازگشایی شود.
فریدون بابایی فرماندار خلخال در ارتباط زنده تلفنی با این برنامه گفت: در ساعات اولیه وقوع کولاک و بارش ها، حدود 70 روستا در خلخال با قطعی برق مواج شد که با امدادرسانی اداره برق استان، ظرف 6 ساعت این مشکل رفع شد.
او ادامه داد: تا این لحظه حدود 50 درصد از رقم هزار و پانصد معبر عمومی خلخال بازگشایی شد، اما بدلیل حجم بالای بارش برف، کوچه‌ها امکان بازگشایی ندارند، زیرا خودرو‌های امدادرسانی نمی‌توانند وارد کوچه‌ها شوند مردم با کندن تونل مسیر خود را به خیابان‌های اصلی باز کرده اند.
در خصوص مسیر‌های روستایی هم تا این لحظه 80 روستا برف روبی و 180 راه روستایی بازگشایی شده است با شرایط فعلی انتظار می‌رود وضع شهر در مدت 3 روز آینده به شرایط عادی بازگردد.
ارسلان زارع استاندار گیلان در ارتباط زنده تصویری با این برنامه گفت: با اینکه آمادگی کامل برای بارش برف و کولاک وجود داشت، اما بارش‌ها حدود 30% بیشتر از حد انتظار ما بود و تقریباً حجم برف در تمامی مناطق با افزایش دو برابر همراه بود پس بدیهی است که در زمان کوتاه چنین مشکلات و معایبی ایجاد شود. البته مشکلات زیرساختی توزیع برق همچون عمر بالای زیرساخت‌های برق رسانی در استان گیلان را نباید نادیده گرفت.
او در خصوص آخرین وضعیت تلفات و خسارات این حادثه گفت: راه‌ها و شریان‌های اصلی باز است، اما قول داده شد تا فردا شب باقی مسیر‌های استان هم باز گردد. در مورد تلفات هم تاکنون 4 نفر در شهرستان رودبار براثر ریزش بهمن فوت کرده اند و 2 نفر هم در حین برف روبی از بام جان باختند.
زارع ادامه داد: حسب دستور رئیس جمهور و وزرای مربوط، اقداماتی در خصوص تامین اکیپ‌های امدادرسانی و فنی و تجهیزات به استان گیلان رسیده همچنین از استان‌های معین و اطراف کمک‌های خوبی صورت گرفته است.

جاده های منتهی به رشت باز شد + تصویر
تصاویر منتشر شده از دوربین های راهداری شان از بازگشایی وترافیک روان جاده های منتهی به رشت را نشان می دهد.

آزادراه قزوین - رشت، تقاطع آزاد راه با رستم آباد (پل توتکابن) - تاریخ: 1398/11/24، ساعت: 10:20:29

نام دوربین: آزادراه قزوین - رشت، عوارضی امام‌زاده هاشم - تاریخ: 1398/11/24، ساعت: 10:10:31

نام دوربین: رشت - امام زاده هاشم(ع) ، پایانه بار رشت - تاریخ: 1398/11/24، ساعت: 10:19:30

نام دوربین: رشت - آستارا، سه‌راهی رضوانشهر-پونل(1) - تاریخ: 1398/11/24، ساعت: 10:20:06

نام دوربین: رشت - انزلی ، پایانه بار انزلی - تاریخ: 1398/11/24، ساعت: 10:22:10


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امداد رسانی رشت گیلان مردم گرفتار در برف و کولاک جاده های منتهی به رشت وزیر راه و شهرسازی برنامه گفت بازگشایی راه ها راه های روستایی سازمان راهداری فرعی و روستایی بازگشایی شده امام زاده هاشم استان گیلان بحران خارج امداد و نجات امداد رسانی آخرین وضعیت داشته باشند بازگشایی شد تا این لحظه حال حاضر وزارت نیرو نام دوربین اطلاعیه ها وزارت راه یادآور شد رسانی ها رسانی شد هم اکنون راه ها جاده ها بارش ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • بازگشایی جاده ارتباطی روستای گو بخش مرکزی نیکشهر
  • قطعی برق در برخی مناطق شهرکرد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • محبوس شدن ۳ نفر در معدن فلاورجان به دلیل ریزش تونل / آخرین وضعیت بارش‌ها در اصفهان + فیلم
  • بارش باران در جاده‌های ۲۰ استان | ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به شمال
  • بارش باران در جاده‌های ۲۰ استان/ ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به شمال
  • آماده باش هلال احمر/ پرهیز از طبیعت گردی در کوهستان های البرز